ЦЕЛОСНО ПРИРОДНИ

 Слоганот целосно природни е рефлексија од настојувањето да се користат исклучиво природни суровини во производството. Сите производи на Benlian Food се произведени користејќи приордни суровини,не содржат глутен и се резултат на идејата да се создадат природни и здрави производи кои ќе станата нераскинлив дел од секојдневната исхрана на потрошувачите.

Се користат суровини како кафеав ориз, пченка, природни ароми., ладно цедено масло, со цел да се произлезат производи од чисто природен состав.

Целта на компанијата Benlian Food e да прозиведуваат и дистрибуираат здрава храна на глобално ниво. Тие ја разбраа зголемената потреба од здрава и природна храна, од кај што се стремат да го постават самиот бренд и неговата филозофија насекаде низ светот.Со цел да се осигураат дека производите се со висок квалитет и чист природен состав,постојано го усовршуваат самото производство на истите. Горди се на тоа што успеале да ги задржат во текот на производството нутритивните вредности на суровините кои ги користат во самиот процес. Со иновативен пристап и постојано усовршување на производните процеси, Benlian Food имаат за цел да докажат дека здравата храна може да биде вкусна исто како што и вкусната храна може да биде здрава храна!

Инкофудс Доо Скопје е официјален дистрибутер на Benlian Food!

Дознај повеќе

Дознај повеќе за Benlian Food на www.benlianfoods.com