ВКУСНИ И КВАЛИТЕТНИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ

Историјата на првата семејна пекарница Бономи започна во средината на 1800-тите, во планинското село Вело во провинцијата Верона.

Денес, компанијата се наоѓа во Ровер,Веронезе, во еден од најмодерните објекти. Bonomi има над 150 квалификувани вработени, што го прави водечки бизнис кој придонесува за социјалниот и економскиот развој на регионот.

Благодарение на високиот квалитет на производите на Bonomi, нивната популарност расте секојдневно, што овозможува огромни инвестиции во современа опрема и иновации. Целиот процес на производство на компанијата е автоматизиран - од складирање на суровини до дозирање на мешавини, како и од амбалажата до пакувањето и палетирањето на готови производи кои надминуваат 65 тони.

Во Bonomi веруваат дека проверката на нивните производи е од големо значење. Затоа фабриката е опремена со сопствена лабораторија со квалификуван технички персонал кој врши внимателни проверки и анализи во сите фази на производствениот процес од приемот на суровините до вистинската точка на производство се до готовиот производ. Само така може да гарантираат дека на клиентите им се нудат вкусни и квалитетни специјалитети.

Дознај повеќе

Дознај повеќе за Bonomi на www.fornobonomi.com