НАЈПОЗНАТАТА ШПАНСКА МАРКА НА ТУРОН

El almendro е најпознатиот шпанско бренд за Турон.Компанијата датира од 1883г.,а денес извезува во повеќе од 70 земји ширум светот.

El almendro постигнува брз успех и многу бргу е потребно да се релоцира фабриката и истата да прерасне во доста модерна фабрика за производстово на турон во тоа време. Основачите направиле големи вложувања како во технологија така и во менаџментот со што компанијата за кратко време станува добро препознатив бренд во многу земији,а воедно е добитник и на бројни национални и меѓународни награди и достигнувања. Комапнијата денес е многу познат бренд и несмнено El almendro прераснува во еден од симболите на Шпанскиот божиќ.

El almendro производите се природни и се вистински специјалитет за обожавателите на слатки задоволства. Бадемовиот турон El almendro е комбинација од внимателно избрани печени бадеми и мед кој го прави вистински специјалитет.

Сите производи на El almendro се од врвен квалитет со невројатен вкус и уникатна текстура,со што го прави самиот бренд за водечки во категоријата производство на турони.

Дознај повеќе

Дознај повеќе за El Almendro на elalmendro.es