Продавници

Повелете, посетете не!

lindt
pick`n`mix

За нас

Инкофудс ДОО е трговско друштво, кое има водечка позиција на бугарскиот пазар во дистрибуција на стоки за широка потрошувачка. Инкофудс ДОО Скопје е дел од Инкофудс ДОО, основана во декември 2016 година.

Во постојана соработка и одлична комуникација со нашите странски и домашни партнери, како во Бугарија така и во Македонија постојано се стремиме да го зголемиме пазарниот удел на дистрибуираните производи и да го прошириме портфолиото на брендови во сегментот на премиум производи. Инкофудс ДОО е доверлив партнер на компаниите чии брендови ги дистрибуираме и ја споделуваме нивната страст за работа со тоа што ги претставуваме на најдобар можен начин.


Ние сме нивниот чесен, отворен и профитабилен партнер на македонскиот пазар!

Контакти