Ja вложуваме целата страст, креативност и ентузијазам во се што правиме.

Основана во 2012 година како приватна компанија, Тhe Bakers e сеуште млада, но модерна и компанија во постојан развој. Најпрво компанијата била фокусирана во производство на јадки, коишто се предлагаат на пазарите под марките HULIGAN и ZIGI.Во 2014 година компанијата отвара нова фабрика, со цел зголемување на постоечките капацитети и целосно да одговори на Европските регулативи и стандарди за квалитет и безбедност во прехранбената индустрија.

Во 2015 година, компанијата инвестира во нови производствени линии,со кои веќе започнува да влегува во сосем нова категорија - пекарството.Како последица на таа инвестиција е лансирана новата и уникатна крем пита KARUZO,а компанијата бележи значителни растови и открива нови перспективи.

Во 2017 година е направено дополнително обновување на производствените капацитети по што следи и проширување на портфолиото со уште една нова марка - Брускети Krambals. Денеска, ТHE BAKERS e многу добро позната компанија на домашниот пазар и успешно извезува над 60% од своето производство на пазарите во Европа, Средниот Исток и САД.

Ние создаваме производи полни со вкус и индивидуалност, коишто создаваат задоволство и емоција на крајните потрошувачи, како и додадена вредност за нашите партнери.

Нашата нова фабрика одговара на највисоките европски стандарди за квалитет и безбеднот, создава одлична работна атмосфера и гарантира постојан висок квалитет на нашите производи.

Ние веруваме дека квалитетот без компромис е најважната причина и гаранција за постигнување на вистинска вредност во се што правиме.

Дознај повеќе

Дознај повеќе за The Bakers на thebakerscompany.eu