Француска традиција на чоколадо

Ние веруваме дека среќата е начин на живот, а задоволството е избор. Затоа произведуваме тартуфи. Инспирирани од француската традиција и уникатноста во изработување на пециво од страна на нашите готвачи, тартуфите се вистинско задоволство за секојдневно уживање.

Чокмод е компанија во сопственост на семејство, основана во 1948 година во Туркоинг, Франција. Нашата најпозната марка се Труфети де Франс. Се користат само високо квалитетни состојки за да се обезбеди одличен вкус. Сите сорти на тартуфи од Чокмод - од најострите до најнежните вкусови, си имаат свои љубители.

Со голема гордост и самодоверба ги дистрибуираме нашите специјалитети за чоколади во повеќе од 45 земји низ целиот свет од 1980-тите. Чокмодните тартуфи секогаш нудат најсоодветен избор за секоја пригода.

Нашето долгогодишно искуство, нашите високи стандарди за квалитет и нашето почитување на традициите се вредности што ни овозможуваат да создаваме тартуфи, чиј вкус е секогаш уникатен. Со комбинирање на автентични техники за пециво и модерна индустриска технологија, нудиме вкусни производи по пристапни цени. Секој залак на нашите тартуфи носи вистински моменти на среќа кои заслужуваат да бидат споделени!

Инкофудс Доо Скопје е официјален дистрибутер на производите Chocmod за Македонија.

Дознај повеќе

Дознај повеќе за Chocmod на www.chocmod.com