За нас

Инкофудс ДОО е трговско друштво, кое има водечка позиција на бугарскиот пазар во дистрибуцијата на стоки за широка потрошувачка. Инкофудс ДОО Скопје е дел од Инкофудс ДОО, основана во декември 2016 година.

Во постојана соработка и одлична комуникација со нашите странски и домашни партнери, како во Бугарија така и во Македонија постојано се стремиме да го зголемиме пазарниот удел на дистрибуираните производи и да го прошириме портфолиото на брендови во сегментот на премиум производи. Инкофудс ДОО е доверлив партнер на компаниите чии брендови ги дистрибуираме и ја споделуваме нивната страст за работа со тоа што ги претставуваме на најдобар можен начин. Ние сме нивниот чесен, отворен и профитабилен партнер на македонскиот пазар!

Инкофудс ДОО Скопје е официјален дистрибутер на слeдните брендови: Lindt, Caffarel, Loacker, Benlilan Foods, Ridoni di Assiago, El Almendro, Bonomi!

Производите што ги дистрибуираме може да се најдат во сите најважни ланци на маркети во Македонија, петрол каналот, како и во најголем број од помалите продажни места.

Разбирањето и задоволувањето на потребите на клиентите е клучот за успех на денешницата!

Знаеме колку е важна точноста, добрите цени и квалитетот на стоката - затоа секогаш работиме во блиски односи со нив, создавајќи правилно работно опкружување по најниски можни цени! Ценовната политика на Инкофудс ДОО Скопје е доволно флексибилна за да ги задоволи дури и најсложените купувачи!

Горди сме на добрите односи што ги имаме изградено со сите купувачи. Ги покриваме сите области во Македонија и стигнуваме до секоја мала, средна или голема комерцијална локација.

Конкурентски предности:

  • Инкофудс ДОО Скопје дистрибуира брендови со долга историја, со бескомпромисен квалитет и лидери на пазарот низ целиот свет.
  • Искуство во работењето со мултинационални компании.
  • Обезбедување на средства - автомобили, сопствени згради, мобилен софтвер и друго.
  • Поради добро избраното портфолио, компанијата е присутна со своите производи во голем број на постоечки синџири.
  • Високо развиена и добро организирана дистрибутивна мрежа.
  • Одлично управување и квалификувани вработени.
  • Динамичен раст.

Секој ден се стремиме да бидеме најдобри во она што го правиме!

Станете дел од нашето семејство за да го градиме нашиот бизнис заедно!